Honning- og soyamarineret laks serveret med fennikelsalat

Honning- og soyamarineret laks serveret med fennikelsalat

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

2 stk laks, uden skind
2 spsk honning
3 spsk soja
1 stk fennikel
saft fra ½ citron
2 spsk olivenolie
1 bdt dild
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Læg laksen i et ildfast fad. Rør honning og soya sammen. Pensel laksen hele vejen rundt og kom resten af marinaden henover laksen. Bag laksen i en varm ovn, 180 grader i ca 10 minutter, eller indtil den lige er gennemvarm. Vend laksen i marinaden undervejs. Snit fenniklen i fine tynde skiver og mariner den i en skål med citronsaft, 2 spsk olivenolie,fintsnittet dild og lidt salt. Lad det marinere i 10 minutter. Server fennikelsalaten til den gode laks.