Hjertevarme honningehjerter

Hjertevarme honningehjerter

Forberedelses tid:

Antal:

8

Ingredienser:

500 g honning
100 g smør
14 g potaske, opløst i varmt vand
1 tsk nelliker
1 tsk kardemomme
1 tsk ingefær
500 g hvedemel
Glasur:
3 tsk julete
1 dl flormelis

Fremgangsmåde:

Varm honning og smør op. Når det er let afkølet, hældes potaske, krydderier samt sigtet mel i, hvorefter dejen røres sammen. Kom dejen i en bradepande på ca. 30 x 35 cm. Smør den ud i så tyndt et lag som muligt. Bag den ved 170°C i ca. 20 min. Lad kagen køle af. Vend den på et bord med bagsiden opad og stik hjerterne ud med en hjerteform på ca. 12 cm i diameter. Pynt med glasur og læg dem i en dåse, når de er kolde.