Hjerteknusere med mandler

Hjerteknusere med mandler

Forberedelses tid:

Antal:

100

Ingredienser:

150 g smør
275 g lys sirup
100 g rørsukker
2 tsk kanel, stødt
8 g potaske
2 spsk instant kaffe
75 g mandler, smuttede og hakkede
500 g hvedemel
mandler, smuttede og flækkede

Fremgangsmåde:

Varm smør, sirup og sukker, indtil smørret er smeltet. Lad det køle lidt. Tilsæt kanel, potaske opløst i kogende vand, hakkede mandler og Café Noir Instant. Rør dejen sammen, og sørg for, at den er afkølet, inden melet kommer i. Form dejen til en kugle, pak den ind og stil den i køleskabet 1-2 dage. Tag dejen ud og lad den få stuetemperatur. Rul den ud i et tyndt lag, og stik den ud med hjerteforme. Læg hjerterne på en plade med bagepapir. Tryk en smuttet mandel ud på hvert hjerte. Bag ved 200°C i ca. 6-8 min. Afkøl hjerterne på en rist og læg dem i en dåse, når de er kolde.