Hjemmelavede forårsruller serveret med kinesiske grøntsager

Hjemmelavede forårsruller serveret med kinesiske grøntsager

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 pl forårsrulledej
1 løg
150 g hakket kalv og flæsk
1 spsk karry
100 g bønnespirer
0,5 ps kinesisk wokblanding
koriander, frisk
citron
solsikkeolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Læg forårsrulledejen på et rent bord. Sauter løg, kød og karry i lidt olie. Tilsæt bønnespirer og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på forårsrulledejen og pensl kanterne med lidt vand. Rul dem tæt sammen som til en pakke. Steg dem i varm olie indtil de bliver gyldne og gennemvarme. Varm grøntsagsblandingen og smag til med citronsaft og masser af plukket koriander. Server til forårsrullerne, gerne med ekstra soya.