Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat og grønne bønner

Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat og grønne bønner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 hellefisk
1 rødbede
0,5 citron
1 dl olivenolie
150 g grønne bønner
1 bdt rucola salat
1 skalotteløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Læg fisken på en ovnfast tallerken, der er smurt med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag fisken i en varm ovn, 180 grader i 8 - 10 minutter. Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Kog bønnerne i let saltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg. Server med rødbeder og den gode fisk.