Hakkebøf med flødeost

Hakkebøf med flødeost

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

400 g oksekød
2 fed hvidløg
50 g flødeost naturel
ris
hakkede tomater
oregano
salt
peber
krydderier

Fremgangsmåde:

Sæt vand over til risene, kog mængde efter behov og efter pakkens anvisning. Samtidigt former du oksekødet til 2 bøffer, rør flødeosten med knust hvidløg, lav en lille fordybning i bøfferne, og kom osten heri og form bøfferne igen, så man ikke kan se flødeosten, steg bøfferne som normalt. Kom tomaterne i en gryde, lad dem koge ud og tilsæt krydderier efter smag og behov, og brug det som sovs til risene. Det er ikke nogen fin ret, men daglig mad, som et godt alternativ til den dansk bøf, og selvom folk ikke plejer at kunne lide ost, har jeg endnu ikke mødt nogen som ikke kunne lide dette.