Grillet andebryst med æblesalsa

Grillet andebryst med æblesalsa

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 stk berberi andebryst
2 spsk balsamico
2 spsk olivenolie
salt og peber
8 kartofler
lime, saft
ahornsirup
3 dl creme fraiche 18%
1 æbler, syrlige
0,5 agurk
0,5 rødløg
2 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Andebrystet duppes med køkkenrulle og skindet snittes på skrå. Pisk olie og balsamico sammen og hæld det over brystet. Lad det hvile i ca. 15 minutter.

Grill andebrystet på begge sider, først med skindsiden nedad, så den bliver flot gylden og sprød. Brystet skal have ca. 12-15 min. alt efter tykkelse. Det er vigtigt at lade det hvile indpakket i ca. 10 minutter.

Rør creme fraichen med hakket æble, rødløg og agurk og hvidløg, salt og peber.

Kartoflerne koges møre og vendes lune i limesaft og ahornsirup. Andebrystet krydres med salt og peber og skæres i tynde skiver på skrå og anrettes i vifteform.