Grilleret Entrecôte med Marvsovs.

Grilleret Entrecôte med Marvsovs.

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

1200 g entrecote, skiver
200 g rødvin
100 g oksemarv
100 g Kødsky opløst i en Smule Suppe
60 g Smør
15 g skalotteløg
5 g ansjos essens
5 g Citronsaft
2 g Hvidløg
0,25 Laurbærblad
Mel
Olivenolie
Persille
Salt
hvid peber
cayenne peber

Fremgangsmåde:

Lad Marven ligge nogle Timer i koldt Vand, som skal skiftes flere Gange. Pochér den derefter en halv Time i saltet Vand og hold den varm. Lav Sovsen til. Kom Hvidløg, Skalotter og Laurbærbladet i Vinen og kog denne ind til en Fjerdedel. Si den og spæd den op med Kødkraften, Citron- saften og Ansjosessensen. Dette krydres med Salt, Peber og Cayenne efter Smag.