Grillede lammekoteletter med kartoffelmos og trøffelolie

Grillede lammekoteletter med kartoffelmos og trøffelolie

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

8 lammekoteletter
rosmarin, frisk
4 skiver citron
1 kg kartofler
4 spsk smør
trøffelolie
olivenolie
2 spsk parmesan ost, revet

Fremgangsmåde:

Kartoffelmosen er luksusudgaven, rørt med revet parmesan og dryppet med trøffelolie. Trøffelolie er hammerdyrt, så hvis du ikke har lyst til at bruge penge på det, så kan du drysse flager af høvlet parmesan henover i stedet.

Pensl kødet med olivenolie og grill koteletterne ca. 3 minutter på hver side. Læg friske rosmarinkviste og skiver af citron henover kødet, (det giver en fin og frisk smag). Krydr med salt og peber.

Kog de skrællde og ituskårne kartofler i en gryde med kogende vand uden salt. Når de er møre hældes vandet fra, og kartoflerne piskes med smør og revet parmesan. Krydr med salt og peber. Server til de gode lammekoteletter.

Ved servering hældes der lidt trøffelolie henover kartoffelmosen.