Grillede bovsteaks med krydret pastasalat

Grillede bovsteaks med krydret pastasalat

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 bovsteaks
salt og peber
1 spsk barbecue grillsauce
Pastasalat
250 g pasta
1 peberfrugt
1 chili
1 agurk
2 spsk kapers
10 oliven
Dressing
3 dl tomatjuice
1,5 spsk olie
1,5 fed hvidløg
2 spsk basilikum, frisk
1 bdt persille
1 tsk paprika, mild
1 citron
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen efter anvisningen. Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber. Skær peberfrugten i små tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver. Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili. Lad salaten trække mindst 1/2 time, gerne længere. Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver. 2. Lav fire snit i sværen på bovsteaksene. Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce. Krydr med peber. Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side. Krydr med salt. Fedt og ben fjernes på tallerkenen.