Grøntsags Suki Yaki

Grøntsags Suki Yaki

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

3 spsk Olivenolie
3 fed Hvidløg
1 spsk Ingefær, frisk
2 stk Peberfrugt
1 bk champignon
1 bk Bønnespirer
1 bdt Forårsløg
4 stk Gulerødder
1 stk squash
6 spsk soja
3 spsk mango chutney
1 bk Frisk pasta
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

Grøntsagerne (peberfrugt/gulerødder/squash e.lign) skæres i tynde strimler (á la julienne). Forårsløgene rengøres og skæres i skiver (på skrå). Champignonerne renses og skæres i skiver. Olien kommes i en gryde (evt. WOK) og hvidløgene presses ud og svitse lidt i olien. Peberfrugt kommes i og svitses sammen med den hakkede ingefær, derefter tilsættes champignonerne - når disse er dampede af, kommes soya / mango chutney i og smages til, jævnes med lidt maizena. Dernæst kommes gulerødder og forårsløg ved. Når det nu har stået i nogle minutter, slutter man af med at komme bønnespirerne i, de skal kun lige varmes op. Serveres med den friske pasta, som koges efter brugsanvisningen (normalt kun ca. 1 minut). VELBEKOMME