Græskarsuppe med ristede græskarkerner

Græskarsuppe med ristede græskarkerner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g græskar
1 rød peberfrugt
2 skalotteløg
1 appelsin, saft og skal
5 dl grøntsags bouillon
-----
1 bg creme fraiche 18%
brød, ristet
0,5 dl græskarkerner

Fremgangsmåde:

Græskarkødet og peberfrugten snittes i mindre stykker. Løgene hakkes fint. Kom det hele i en gryde sammen med grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 20 minutter. Når græskarkødet er meget mørt, blendes suppen ved hjælp af en stavblender eller ad flere omgange i en food processor. Suppen kommes tilbage i gryden og varmes igennem med appelsinsaft (samt evt. lidt revet skal). Smag til med salt og peber. Den varme suppe serveres med et drys af ristede græskarkerner og en top af kold creme fraiche i hver tallerken. Giv ristet brød til.