Græskar i Panaengcurry

Græskar i Panaengcurry

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2 spsk olie
4 dk kokosmælk
1,5 tsk gurkemeje
8 tern tofu
0,5 kg græskar
1 spsk sukker
4 kaffir limeblade
2 chili, rød, mild
basilikum, frisk

Fremgangsmåde:

Varm olien op i wokken. Tilsæt currypastaen og svits den et par minutter. Hæld kokosmælken i og bring den i kog. Tilsæt gurkemejen. Skær tofuen igennem to gange ( den skal være forstegt). Skræl græskaret, fjern kernerne og skær det i tern. Kom de to ting i wokken sammen med sukkeret, læg låget på og lad retten simre 8-10 minutter. Kom kaffirlimebladene og fiskesovsen i. Smag til med sukker og salt. Bring retten i kog igen og fjern wokken fra varmen. Fjern kernerne fra chilierne og skær dem i lange strimler. Pynt retten med chilistrimlerne og basilikumblade.