Græskar i Panaengcurry

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
Kirsten Skaarup og Richard GilmoreIngredienser:
• 2 spsk olie
• 4 dk kokosmælk
• 1,5 tsk gurkemeje
• 8 tern tofu
• 0,5 kg græskar
• 1 spsk sukker
• 4 kaffir limeblade
• 2 chili, rød, mild
• basilikum, frisk
Fremgangsmåde:
Varm olien op i wokken. Tilsæt currypastaen og svits den et par minutter. Hæld kokosmælken i og bring den i kog. Tilsæt gurkemejen. Skær tofuen igennem to gange ( den skal være forstegt). Skræl græskaret, fjern kernerne og skær det i tern. Kom de to ting i wokken sammen med sukkeret, læg låget på og lad retten simre 8-10 minutter. Kom kaffirlimebladene og fiskesovsen i. Smag til med sukker og salt. Bring retten i kog igen og fjern wokken fra varmen. Fjern kernerne fra chilierne og skær dem i lange strimler. Pynt retten med chilistrimlerne og basilikumblade.