Giovannis Zuppa Inglese

Giovannis Zuppa Inglese

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

1 pandispagna
1 crema pasticcera
200 g jordbær
3 dl appelsinsaft, friskpresset
0,5 dl grand marnier
4 dl piskefløde
100 g kiwi
Jordbærsovs:
100 g jordbær
200 g sukker
200 g vand
citron, skal

Fremgangsmåde:

Kokken Giovanni Milana i Olevano står bl.a. for denne fortolkning af den traditionelle zuppa inglese, her beriget med nye ideer. Del pandispagna i tre dele, og læg første del på et fad.

Bland appelsinsaft med Grand Manier. Dryp med rund hånd pandispagna med appelsinsaft, dæk med halvdelen af cremen, og halvdelen af de rensede, friske frugter i mindre skiver( jordbær eller kiwi). Dæk med endnu en plade pandispagna, dryp den med appelsinsaften, dæk den med den anden halvdel af cremen og med frugterne. Læg den sidste plade over, og dryp med appelsinsaft. Pisk fløden stiv og pynt hele kagen med flødeskum og friske frugter. Server kagen med kold frugtsovs.

Kog sukker og vand, til sukkeret er smeltet, og det er gennemsigtigt, tilsæt de skyllede nippede jordbær og kog dem i 3 minutter. Blend sovsen, og filtrer den i en trådsi. Lad sovsen køle af, og brug den kold.