Fyldte Roastbeef Ruller

Fyldte Roastbeef Ruller

Forberedelses tid:

Antal:

8

Ingredienser:

185 g squash, skrællet
1 avokado
60 g løg
0,5 tsk chilipeber
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvins eddike
salt
16 roastbeef, koldt
salatblade
3 æg

Fremgangsmåde:

Dampkog squashskiverne over kogende, saltet vand i ca. 3 min., indtil de er møre. De afkøles helt.

Æggene koges hårdkogte og køles af.

Avocadoen skæres over på langs, stenen fjernes, og frugtkødet tages ud med en ske og kommes i en blender eller foodprocessor.

Squashskiverne tilsættes, og maskinen kører, indtil blandingen er jævn. Så hældes den over i en mellemstor skål.

Chilipulver, olie og vineddike røres i. Der lægges en skefuld af blandingen på hver skive roastbeef som derefter rulles sammen og holdes på plads med en tandstikker. Gem eventuel overskydende avocadoblanding.

Salatbladene lægges enkeltvis på et fladt serveringsfad. Roastbeef rullerne arrangeres i en cirkel som egerne i et hjul.

Æggeblommerne pilles ud med en teske og presses gennem en sigte. Æggeblommerne arrangeres i midten af fadet.

Æggehviderne skæres i tynde strimler og lægges mellem roastbeef rullerne. Retten pyntes med radiserne.

Eventuel overskydende avocadoblanding serveres i en skål sammen med retten.