Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2 dl grøntsags bouillon
1 dl bulgur
6 rød peberfrugt
3 forårsløg
200 g feta i tern
1 tsk Herbes de Provence
friskkværnet peber
2 spsk rasp
25 g smør
1 ds hakkede tomater
Tilbehør:
Groft brød

Fremgangsmåde:

Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulgur. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække i ca. 10 min. Hæld evt. overskydende bouillon fra.

Skær et låg af peberfrugterne i stilkenderne og fjern frøstolene. Skyl og rens peberfrugterne. Hak resten af frugtkødet fra lågene fint.

Vend det hakkede frugtkød, forårsløg, Feta og Herbes de Provence i bulguren. Smag til med peber. Fordel fyldet i peberfrugterne. Stil dem i et ovnfast fad (ca. 14 x 28 cm). Drys rasp over og læg en smørklat på hver. Hæld tomater med væde ved peberfrugterne og bag retten midt i ovnen.

Tip: Skær evt. en meget tynd skive af bunden på peberfrugterne, inden de sættes i fadet.