Fyldte pandekager

Fyldte pandekager

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2 pk pandekager, færdige
1 pk skinke, strimler
2,5 dl fløde
1 bdt grønne asparges, friske
0,5 stk rød peberfrugt
1 spsk hvedemel
kogevand
salt og peber
margarine
0,5 ps ost, revet

Fremgangsmåde:

Rens og snit aspargsene og blancher dem kort i kogende vand. Smelt margarinen i en gryde og tilsæt peberfrugten skåret i mindre tern, lad simre et øjeblik. Tilsæt skinkestrimler og mel, rør godt sammen. tilsæt fløde og lidt aspargesvand lidt efter lidt til det har en passende konsistens. Sovsen skal være lidt tyk. Tilsæt asparges og smag til med salt og peber. Lad sovsen køle noget af og fordel den på pandekagerne som rulles sammen og lægges i et ovnfast fad. Drys med reven ost og gratiner i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Server med en god blandet grøn salat og flutes. TIPS: det er en god ide at lave stuvningen tidligt på dagen eller dagen før, det gør det noget nemmere at holde fyldet i pandekagerne når de rulles.