Fyldte krabber

Fyldte krabber

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

250 g krabbekød
100 g mayonaise
100 g creme fraiche
3 spsk tomat
2 stk hårdkogte æg
4 stk agurker, syltede
salt
peber
100 g ost, revet
3 spsk rasp
1,5 spsk smør

Fremgangsmåde:

Bland mayonaice, cremfraice. Bland krabbekødet( Skal være friskkogt), de hakkede agurker, tomater( hakket, uden skind) og hakkede æg deri, samt det halve af osten, salt, peber og de 2 spsk. rasp. Fordel krabbemassen i 4 krabbeskjold ( eller i ildfaste skåle). Drys med resten af osten og lidt rasp, læg et par smørklatter på. Gratineres i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 25 min, til overfladen er gylden. Dertil servers salat og flutes.