Fyldte æg

Fyldte æg

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

6 æg
100 g tun, i olie
2 ansjosfilet
50 g mayonaise
1 tsk tomatpuré
1 tsk paprika
1 citron, saft
1 tsk cognac
salt og peber
Pynt
tomater
salat

Fremgangsmåde:

En ny måde at servere æg på er altid velkommen. Kan også benyttes som en lidt mere bastant ret end en appetitvækker. Kog æggene hårde. Afkøl dem under koldt vand, pil dem, og del dem i to. Tag forsigtigt blommen ud. Pres de hårdkogte æggeblommer igennem en finmasket sigte ned i en skål. Mos tunfisk og ansjoser grundigt med en gaffel, og rør forsigtigt mayonnaise, tomatpuré, paprika, citronsaft, salt og peber og de sigtede æggeblommer heri. Rør forsigtigt blandingen homogen, og kom den i en sprøjtepose. Hver æggehvide fyldes med blandingen. Sæt æggene på et fad, og pynt med tomatbåde og salat.

VIN: Vermentino di Gallura - Alezio Rosato