Fyldt svinebov med bagte hvidløg

Fyldt svinebov med bagte hvidløg

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

bovklump, uden svær og ben
20 fed hvidløg
olivenolie
1 bdt bredbladet persille
6 chili
salt og peber
bomuldsgarn
Saute
3 rød peberfrugt
30 fed hvidløg
3 persillerødder
375 g spinat
olivenolie
balsamico
salt og peber
Tabouleh
1,5 dl knækkede hvedekerner
1 bdt persille
10 forårsløg
2 tomater
0,5 dl olivenolie
2 lime
salt og peber
1 spsk balsamico
spsk olivenolie
375 g cherry tomater

Fremgangsmåde:

1. Bestil kødet hos slagteren. Stil hvedekernerne i blød i 2 dl vand i ca. 24 timer i køleskab. Halvér cherrytomaterne og stil dem i ovnen ved 90 grader i 2 timer. Pil de 50 fed hvidløg og vend dem i lidt olie. Bag dem i et fad i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter. Del peberfrugterne på langs og fjern kernerne, vend stykkerne i olie og sæt dem under grill til skindet bobler op og er sort. Afkøl og fjern skindet. Hak den bredbladede persille groft, fjern frø fra chilierne og skær dem i små stykker. Skær en lomme i svineboven. Krydr med salt og peber. Fyld boven med 20 bagte hvidløg, persille og chili. Luk boven sammen og snør med bomuldsgarn.

2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det på en pande i olie. Krydr med salt og peber. Steg kødet færdigt i ovnen ved 200 grader i 1 1/2 - 2 timer med 1 dl vand. Tag kødet ud af ovnen. Pak det i stanniol og lad det hvile ca. 20 minutter. Skær peberfrugterne i strimler. Skær persillerødderne i tern og steg dem møre og sprøde på en pande i lidt olie. Skyl spinaten og kom den i kogende vand et par minutter. Tryk den tør. Vend peberfrugter, hvidløg og spinat på panden med persillerødder. Smag til med salt, peber og lidt balsamico. Hæld overskydende vand fra hvedekernerne.

3. Bland dem med hakket persille og fintskåret forårsløg. Skær tomater uden kerner i tern. Tilsæt tomat og olivenolie. Smag til med saft og revet skal af lime, salt og peber. Serveres i en skål eller anrettes portionsvis i en kop eller en metalring. Balsamico og olie blandes og ganske lidt hældes på tallerkenen ved servering.