Frikadeller med stuvet spinat

Frikadeller med stuvet spinat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

350 g hakket kalv og flæsk
2 økologiske æg
1 spsk mel
2 dl økologisk sødmælk
1 finthakket løg
250 g spinat
2 dl piskefløde
muskatnød, revet
9 kartofler, nye
1 bdt dild
smør
salt og peber

Fremgangsmåde:

Rør kødet med salt og peber. Tilsæt æg og derefter mel. Rør mælk i lidt efter lidt. Lad farsen hvile på køl i 10 minutter. Varm lidt olie og smør på en pande og form farsen med en ske til frikadeller. Steg dem gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber. Rens spinaten og kom den på en sigte. Kog fløde og smag til med revet muskatnød, salt og peber. Når fløden begynder at tykne, vendes den med spinat. Kom kartoflerne i kogende vand tilsat lidt salt og dild. Når de er møre serveres de til de gode deller med spinat.