Frikadeller med stuvet grønkål

Frikadeller med stuvet grønkål

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

350 g hakket kalv og flæsk
2 skalotteløg, fintsnittede
1 æg
1 spsk mel
1 dl mælk
150 g grønkål, optøet
1,5 dl piskefløde
2 tsk dijonsennep
muskat, revet
olie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Rør kødet med salt, peber og løg. Rør æg i og derefter mel og mælk. Lad farsen stå på køl i 5 minutter. Varm olie på en pande og form farsen med en varm ske til frikadeller og steg dem indtil de bliver gyldne og gennemvarme. Krydr med salt og peber. Kom grønkålen i en gryde med fløde. Når det koger røres sennep i. Smag til med muskatnød, salt og peber. Server til de gode “deller” evt. med kartofler kogt med dild.