Frikadeller med stuvede rosenkål og dild

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 200 g hakket kalv og flæsk
• 1 løg
• 2 æg
• 1 spsk mel
• 1,5 dl mælk
• 9 rosenkål
• 2 dl piskefløde
• 1 tsk dijonsennep
• dild
• smør
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Rør farsen med salt og peber, rør løg og æg i, drys mel henover og rør farsen sammen med mælk. Form med to skeer, der har stået i varmt vand, farsen til frikadeller og steg dem gyldne på en varm pande med lidt smør. Del blomkålet i buketter og blancher dem i kogende letsaltet vand i 2 minutter. Kog fløde med sennep og kog blomkålsbuketterne møre heri. Smag til med salt og peber. Tilsæt plukket dild og server til frikadellerne.