Fransk berberiandebryst med crèmekartofler

Fransk berberiandebryst med crèmekartofler

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2 stk berberi andebryst
100 g bacon
4 kartofler
4 dl piskefløde
citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

Fedtet ridses i terninger og krydres med salt og peber. Brystet brunes i bunden af en gryde i 3-4 minutter og tages derefter op. I gryden kommes fint skåret bacon, som ristes sprødt. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. De brunes i bacon, og andefedt. Det hele kommes i et ildfast fad og steges i ovn ved 175° i ca. 15 minutter. Brystet tages op og holdes lunt. Piskefløden hældes i kartoflerne og smages til med lidt citronsaft. Brystet skæres i skiver og serveres med crèmekartoflerne og evnt. spinat. God fornøjelse...