Forloren hare

Forloren hare

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

300 g hakket kalvekød, max 9%
300 g hakket oksekød, max 9%
1 æg
3 spsk mel
1,5 tsk ingefær, stødt
1,5 tsk salt
1 tsk peber
3 dl oksekødsbouillon
1 pk bacon, tern
5 skiver bacon
1 dl mælk
2 spsk ribsgele
3 spsk sennep, sød, fransk

Fremgangsmåde:

Hakket Kalv og okse kommes i en skål - æg eller æggeblommer tilsættes, herefter kommes ingefær, salt, peber, sød fransk sennep, mel samt okse bouilion i. Blandes godt. tilsidst blandes bacon tern i. I et smurt olieret ildfastfad formes "haren " beklædes med skiver af bacon. herved tilsættes mælken. I ovnen ca 45 - 50 min. ved 200 grader De sidste 10 min. kan der tilsættes ribsgele. Væden sigtes i en gryde og bringes i kog med lid t ekstra boulion. Jævnes og tilsmages med gele. Hertil kartofler, rødkål, vilde tyttebær og asier.