Forårstærte

Forårstærte

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

75 g margarine
100 g mel
50 g grahamsmel
1/2 tsk salt
1/2 dl kærnemælk
1 dl asparges
200 g rejer
1 bdt dild
2 stk æggehvider
150 g mayonaise
1 tsk paprika

Fremgangsmåde:

Mel, grahamsmel og salt blandes. Margarine smuldres i og kærnemælk tilsættes. Dejen rulles ud og lægges i en tærteform så den lige stikker over kanten. Prik bunden med en gaffel og bag den 15-20 min. ved 200 grader. Bland fyldet - asparges, rejer og den hakkede dild. (Sørg for at både rejer og asparges er godt dryppet af først) Fordel fyldet i den forbagte tærteform. Pisk æggehviderne stive. Bland mayonnaise med paprika og vend det forsigtigt i de stiftpiskede hvider. Fordel denne blanding over fyldet i tærten. Bages herefter 10-15 min. ved 225 grader til "låget" er smukt gyldent.