Flormelisglasur

Flormelisglasur

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

2 spsk vand, varmt
150 g flormelis

Fremgangsmåde:

Rør flormelis i den varme væske, til glasuren er tilpas sej. Den skal kunne løbe ud af sig selv, men ikke være for tynd. Tilsæt evt. 1 tsk glukose eller smør/olie. Begge dele gør glasuren lidt blankere. Variationer Flormelisglasur med rosenvand eller orangeblomstvand Smag den færdige glasur til med ganske lidt rosenvand eller orangeblomstvand (fås hos specialkøbmænd og materialister). Lav glasuren i hældekonsistens, og brug den til at overtrække petitfours. Farv evt. rosenvandsglasur sart rosa og orangeblomstvand sart gul/orange. Flormelisglasur med rom Erstat varmt vand/mælk med kold rom. Flormelisglasur med pernod Erstat varmt vand/mælk med pernod, ricard, ouzo eller en anden anis-aperitif. Flormelisglasur med appelsin eller citron Erstat vand/mælk med friskpresset, siet appelsinsaft eller citronsaft.