Flødebaconsovs med koteletter

Flødebaconsovs med koteletter

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

2 skiver bacon, tern
2 løg, store
0,5 l fløde
2 ds tomatpuré
4 ps ris, kogepose
4 koteletter
1 gl champignon
3 peberfrugter
2 pk cocktailpølser, friske
margarine

Fremgangsmåde:

Risene sættes over og koges efter posens anvisning, koteletterne steges. Sovs: Løg hakkes og steges i en gryde sammen med bacon indtil løgene er møre, derefter tilsættes fløden og pure,det skal koge i ca. 2 min.. Når koteletterne er færdige, puttes peberfrugerne som er skåret i strimler på panden, og steges ved let varme i 5 min., derefter tilsættes champignon og cocktailpølser, steges indtil pølsene er varme nok. Sovsen kan evt. tilsættes lidt hvid løg. Til sidst serveres de kogte ris med en stegt kotelet, sovs plus tilbehøret. Smager himmelsk.