Fiskepate med pesto og marineret broccoli

Fiskepate med pesto og marineret broccoli

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g fiskefars
1 æg
3 soltørrede tomater i olie
1 spsk mel
salt og peber
1 broccoli
25 g mandler, smuttede
olivenolie
hvidvins eddike
citronsaft
salt og peber
1 lille bæger hytteost
radiser
salt og peber

Fremgangsmåde:

Fiskefarsen røres med æg, mel, pesto, hakkede soltørrede tomater samt salt og peber.Kom den i en smurt ildfast form og læg fx et laurbærblad på toppen. Pateen bages ved 180 grader i ca. 25- 30 min. Broccolien renses og deles i buketter, som koges i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Rist mandlerne gyldne på en tør pande.Pisk en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, citron samt salt og peber. Hæld den over den lune broccoli og drys med de ristede mandler. Rør hytteosten sammen med skivede radiser samt lidt salt og peber. Der kan serveres ris eller flute til retten.