Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
Forberedelses tid:
Antal:
2
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 500 g fiskefars
• 1 spidskål
• 2 dl piskefløde
• 1 spsk dijonsennep
• 9 stk kartofler, nye
• 1 bdt dild
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og med en varm ske formes farsen til frikadeller. Del kålen i fire og kog den i en rummelig gryde med lidt salt i 5 minutter. Tag kålen fra og gem 4 dl af vandet kålen har kogt i. Kog vandet og reducer det til 2 dl. Tilsæt fløde og når det koger røres sennep i. Kom kålen i og lad det blive gennemvarmt. Server kålen til kartoflerne der er kogt med dild og de gyldent stegte fiskefrikadeller.