Fiskefrikadeller med forårsløg og citronsauce

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 350 g fiskefars
• 2 spsk krydderurter, blandede
• 9 kartofler, nye
• 4 forårsløg
• 2 dl piskefløde
• citron, saft
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Rør fiskefarsen med krydderurter, salt og peber. Form farsen med en varm ske til frikadeller og steg dem gyldne i lidt varmt olie. Kog kartoflerne i en gryde med let saltet vand. Når kartoflerne er næsten møre, tilsættes snittede forårsløg. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber. 2. Kog fløden med lidt af vandet fra kartoflerne og lad simre i 3-4 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber. Saucen må gerne være lidt skarp af citron. Server til de stegte fiskefrikadeller med kartofler og forårsløg.