Fisk i østerssauce

Fisk i østerssauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

250 g hvid fisk, uden ben
1 gulerod
1 porre
5,5 cherry tomater
1 dl majs
1 chili, rød
2 fed hvidløg
0,5 thai østersauce
sesamolie
----------------
2 dl jasminris
2 spsk sesamfrø

Fremgangsmåde:

Thaimad er hurtig og sund mad. Har du det ikke i forvejen, så køb et udvalg af de thailandske saucer man køber på flaske; østerssauce, fiskesauce og chilisauce, så kan du altid improvisere en hurtig wokret. Kender du forresten de små thai forårsruller som man kan købe i specialbutikker? De koster ca. 30 kr for halvtreds stk. og er lynhurtige at stege på panden. Kan absolut anbefales. Snit fisken i mindre stykker. Snit gulerod og porre og halver tomaterne. Hak chili og hvidløg fint. Opvarm lidt olie på en stor pande eller i en wok. Svits chili og hvidløg kort og tilsæt porre og gulerod. Efter et par minutter tilsættes majs og østerssauce. Tilsidst vendes fisk og tomater i retten, pas på ikke at mase det for meget ud. Så snart fisken er hvid og mør er retten færdig. Kog risene efter anvisningen på emballagen og vend de færdige ris sammen med sesamfrø.