Fish Alberto

Fish Alberto

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 stk rødspættefileter
200 g bacon
1 tsk peber, stødt
1 stk løg
1 stk rød peberfrugt
1 stk chili, rød
100 g tomatpuré
300 g hytteost
2 fed hvidløg
2 spsk lime, friskpresset
100 g parmesan ost, revet
100 g brødkrummer

Fremgangsmåde:

FISK: 1) Et tyndt lag olie påsmørres et ovnfast fad med salt og peber, fisken renses og lægges på. ALT BACON RELISH: 2) Bacon ristes i en gryde (ingen olie) med stødt peber. 3) Når baconnen har taget farve, tilsættes løg og steger videre i ca. 4-5 min. ved medium varme. 4) Derefter tilsættes hakket rød peber og chili og steger endnu 4-5 min. 5) Tomat púre tilsættes og retten varmes yderligere 3 min. Konsistensen må ikke være for tynd. HYTTEOST BALNDING: 6) Hytteost, hvidløg og lime juice røres sammen. TILBEREDNING: 7) Et lag af bacon relish kommes oven op fisken. 8) Et lag af hytteost-blandingen kommes oven på. 9) Mixed parmesanost og brødkrummer (rasp) drysses hend over fisken (skal helst dække ostelaget) 10) Bages i en 200 c varm ovn i 15 min. Hvis fisken er meget tynd (under 1 cm.), beregnes 10-12 min. 11) Serveres med jasmin ris og friskbagt brød og evt. overskyende bacon relish. 12) VIN: Californisk chardonnay (50-75 KR) GOD FORNØJELSE