Fettucine med peberfrugtpure og bacon

Fettucine med peberfrugtpure og bacon

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g grøn båndpasta
2 peberfrugter, røde
1 tomat, stor
2 fed hvidløg, presset
olivenolie
salt og peber
5 skiver bacon, ristet
parmesan ost
basilikum, frisk

Fremgangsmåde:

Varm olivenolien på en varm pande og sauter peberfrugter, tomat og hvidløg i ca. 8 minutter, eller til de er møre. Grøntsagerne blendes jævnt med en stavblender eller i foodprocessoren. Varm pureen op igen og smag til med salt, peber og evt. lidt tabasco, hvis retten ikke skal serveres til børn. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dæk bunden to dybe tallerkner med pureen og anret den varme pasta herpå. Dekorer med basilikum og sprøde baconstykker. Byd gerne friskhøvlet parmesan til. Server evt. humpler af italiensk brød til.