Fettucine med fersk laks og savoykål

Fettucine med fersk laks og savoykål

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

250 g fettuccine,båndpasta
0,33 savoykål
200 g laksefilet
olie
salt og knuste peberkorn
0,75 dl hvidvin
2 fed hvidløg
-------------------------------
parmesan ost
dild

Fremgangsmåde:

Den er så fin, denne grønne og lyserøde pastaret. Hvis du ikke lige er en af dem der skal tage hensyn til vægten, så brug piskefløde i stedet for vin, det tager retten bestemt ikke skade af. Fjern stok og de groveste blade fra kålen og snit den i smalle strimler. Hak også hvidløget fint. Opvarm lidt olie på en god pande og sauter kål og hvidløg ved moderat varme til kålen netop begynder at tage farve. Kom vin på panden og lad det koge næsten helt bort. Tag blandingen op og hold den varm. Kom lidt smør på panden og gennemsteg laksekødet, ca. 10 minutter. Del laksen i mindre stykker med en gaffel. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Vend den varme pasta forsigtigt sammen med laksestykker og kål samt knuste peberkorn og lidt salt. Server retten med frisk dild og groftrevet parmesan. Og gerne lidt godt brød.