Fetasalat med bacon

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
Fremgangsmåde:
En mættende og hurtigt lavet vintersalat. Her har jeg lavet små kugler af avocado med en melonudhuler, men det er bare blær; de kan lige så godt skæres i smalle både eller tern. Har du en rest kød,- kylling, skinke eller næsten hvad som helst andet, så brug det bare i stedet for bacon.
Steg baconen sprød og gylden i lidt olie på en pande og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Riv salaten i mindre stykker med hænderne og kom dem i en skål sammen med tynde ringe af rødløg, afdryppede bønner, strimler af soltørret tomat, hele blade af persille og smuldret fetaost. Skræl og udsten avocadoen og skær den i mindre stykker (eller lav blæretricket). Riv baconen i mindre stykker og vend den i salaten sammen med avocado. Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten. Server den med en skål sorte oliven og et godt brød.