Ferskvandsfisk på Jødisk.(C)

Ferskvandsfisk på Jødisk.(C)

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

45 g Olivenolie
30 g Leg
15 g Mel
10 g hvidløg
5 g Persille
0,500 kg Karpe
fiskesuppe
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Fisken skrabes fri for Skæl, tømmes og renses. De finthakkede Løg koges gyldne i Olien, hvorefter den finthakkede Hvidløg og Melet kommes i. Det hele får Lov til at tage Farve. Dette koges sammen med Fisken i en Kasserolle, som er tilstrækkelig stor til, at den kan komme hel derned. Der kommes så meget Fiskesuppe ned til Dyret, at tre Fjerdedele er dækket. Smag Suppen til med Salt og Peber. Lad dette koge i omtrent en halv Time. Læg Karpen på et Fad, kog Grydens Indhold noget ind, si det, og hæld det over Karpen. Det hele overdrysses med Persille og får Lov til at blive koldt.