Farfalle med tomater og hvidløg

Farfalle med tomater og hvidløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g farfalle pasta
2,5 fed hvidløg, fintsnittede
300 g cherry tomater
parmesan ost, revet
basilikum, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm olivenolien i en gryde og rist hvidløgene i 2 minutter. Tilsæt snittede tomater og rist det hurtigt sammen. Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen med parmesanost og basilikum. Krydr med salt og peber. Server retten rygende varm med et godt glas vin til. Farfalle betyder sommerfugl og derfor spiser italienerne næsten også altid denne type pasta med tomater, som jo er modne om sommeren. Lad altid tomater ligge ude ved stuetemperatur og ikke på køl, da de mister deres gode smag.