Falaffel med fetasalat

Falaffel med fetasalat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 pk falafelkugler
3,5 dl ris, kolde
0,5 rødløg
0,5 agurk
150 g feta, blok
1 dl peberfrugt, syltet
------
0,5 dl olivenolie
2 spsk hvidvins eddike
1 fed hvidløg
1 tsk oregano, tørret
salt og peber
-------
pitabrød

Fremgangsmåde:

De gode falaffel-kugler af malede kikærter kan købes mange steder. Føtex fører dem på frost, og alle indvandrerbutikker har dem til en billig penge. Køb til lager når du spotter dem, så er der altid til lidt hurtig aftensmad eller en lidt mere interessant madpakke. Varm falaffelkuglerne efter anvisningen på emballagen. Skil de kolde ris lidt ad med en gaffel og vend dem sammen med smuldret fetaost, små tern af agurk, finthakket rødløg og strimler af syltet peberfrugt. Pisk en dressing af olie, eddike, hvidløg og krydderier, og vend den sammen med salaten. Server retten med lune pitabrød.