Fadkoteletter i mornaysovs

Fadkoteletter i mornaysovs

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g fadkotletter
0,5 l mornay sauce
400 g bagekartofler
salt og peber
muskatnød
1 hvidløg, helt
paprika
olie

Fremgangsmåde:

Vask kartoflerne grundigt. Skær dem over på langs, og anbring dem på en bradepande, med de skårede flader opad. pensl dem med olie, og drys med let hånd med paprika. Skær hvidløgfedene over på langs og læg dem oven på kartoflerne med den skårede flade nedad. Hvor mange på hver kartoffel afhænger af, hvor stærk man vil have det. Bag kartoflerne på 200 grader i ovn ca. 50 min. Brun koteletterne på panden. Hæld ca en 3.-del af sovsen i bunden af et ildfast fad. Drys med salt, peber og muskatnød. Anbring de brunede koteletter, og hæld resten af sovsen over. Bag i ovn ved 200 grader ca 20 min. Server straks.

Hvis der bruges varmluft, så skær ca. 10 grader af ovnvarmen.