Entrecote med bønner og frisk merian

Entrecote med bønner og frisk merian

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

2 stk entrecote
1 løg
250 g grønne bønner
saft fra ½ citron
merian, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg dem 3 - 4 minutter på hver side (alt efter hvor rosa man ønsker dem stegt) og lad dem hvile lunt 5 minutter. Blancher bønnerne i kogende let saltet vand i 2 minutter. Hæld dem på en sigte og lad dem dryppe af. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løget indtil det bliver gyldent. Tilsæt bønner og lad dem riste med 2 - 3 minutter. Tilsæt citronsaft, merian, salt og masser af friskkværnet peber. Server til de gode bøffer.