Engelsk suppe

Engelsk suppe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 pandispagna
1 crema pasticcera
100 g chokolade, mørk
2 spsk kakao
2 dl vin santo eller marsala eller sherry
3 æggehvide
2 spsk flormelis

Fremgangsmåde:

Det lyder som en spøg, at den mest udbredte italienske kage er en engelsk suppe, som englænderne ikke kender meget til. Men sådan er det med madbetegnelser. Ingen i Italien kender den danske italienske salat, som man i Italien for øvrigt kalder russisk salat. Del pandispagna i tre dele, og del crema pasticcera i to portioner. Hak chokoladen i små stykker. Bland den ene halvdel af crema pasticcera med kakao og den anden halvdel med den hakkede chokolade. Læg nederste del af pandispagna på et rundt stålfad eller et andet ildfast fad. Dryp med hedvin. Dæk med kakaocremen. Læg et andet lag pandispagna og dryp med hedvin. Dæk med cremen med chokoladestykker. Dryp det sidste stykke pandispagna med hedvin og læg det øverst. Pisk æggehviderne meget stive, og pisk flormelis i (du kan evt. bruge 90 gram pasteuriseret æggehvide, istedet for de 3 almindelige). Fordel æggehviden over hele kagen. Forvarm ovnen til 220 c, og sæt kagen i ovnen i 5 minutter til marengsen er let gylden.