Dybstegte Wok strimler

Dybstegte Wok strimler

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

225 g skinkeinderlår, strimler
hvedemel
salt og peber
3 dl olie
Agurkesalat
5 spsk eddike
4 spsk sukker
1 agurk
0,75 rødløg
koriander, frisk
Glasnudelsalat
100 g glasnudler
0,75 l hønsebouillon
0,75 chili
romaine salat
Tilbehør
chilisauce, mild
2 skiver brød

Fremgangsmåde:

1. Kog eddike, sukker og 1 spsk vand og lad det afkøle. Halvér agurken og fjern kernerne med en lille ske. Skær agurken i skiver på 1/2 cm. Læg dem i en skål sammen med snittet rødløg. Hæld den afkølede eddike over. Smag til med salt og peber og kom evt. lidt korianderblade ved. 2. Kog nudlerne 3 minutter i bouillon. Tilsæt fintsnittet chili. Hæld væsken fra og gem 1/2 dl. Lad nudlerne afkøle. Smag til med salt, tilsæt 1/2 dl væske og anret nudlerne med salaten. 3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. 4. Kom hvedemel i en plastpose og vend kødet heri. Ryst det overskydende mel af. Del kødet op i tre portioner. Varm olien i en høj pande eller wok ved kraftig varme og dybsteg kødet én portion ad gangen. Kødet skal stege i 1-2 minutter. Læg kødet på køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Servér straks. 5. Anret kødet med glasnudelsalat, agurkesalat, chilisauce og brød. Hvis du ikke kan købe strimler af skinkeinderlår, kan du skære dem af skinkeschnitzler. I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvægge og frø. Vil du have en mild chilismag så brug kun selve frugtkødet.