Dortes Havkat

Dortes Havkat

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

800 g havkat, filet
0,5 dl mel
50 g margarine
2 spsk margarine
1 spsk karry
1 løg
1 æble
2 spsk mel
2,5 dl bouillon
2,5 dl piskefløde
3,5 spsk rosiner
2 spsk kokosmel
4 banan
1 spsk smør, blødt
2 spsk kokos

Fremgangsmåde:

Skær havkatten i mindre stykker. Paner dem og steg dem gyldne og sprøde i margarinen, 3-5 min. på hver side. Smelt margarinen og brænd karryen af. Hak løget og æblet fint, vend det i karryblandingen. drys med mel, tilsæt bouillon og piskefløde. Varm godt igennem og tilsæt kokosmel og rosiner. Skræl og halver bananerne. rør smør med kokos og smør blandingen på bananerne. sæt dem i ovnen ved 180 grader i 5-10 min.. Server alt rygende varmt med ris af den slags som du kan lide.