Crémekroketter med Skinke og Tunge.

Crémekroketter med Skinke og Tunge.

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

150 g Mælk
100 g skinke
100 g tunge
100 g champignon
80 g karotter, pillede
50 g smør
30 g løg
30 g porrer
25 g Mel
20 g trøfler
5 g salt
0,25 g Peber
1 l Vand
6 Æg
Kråser, Vinge og hals af en Høne
1 suppevisk
Rasp
muskat
Persille
Citron

Fremgangsmåde:

Kog Kråserne, champignonerne, Karotterne, Løgene, Porrerne og Suppevisken over langsom Ild i tre Timer på en sådan Måde, at De får 125-150 g stærk Kraft. Lad dette blive koldt. skum Fedtet af og si Suppen. Kog Mælken op. Hak Skinken, Tungen og Trøflerne. Pisk 3 hele Æg og 2 Blommer sammen. I en Kasserolle bages Smørret op med Melet, uden at det tager Farve. Spæd det med Mælken og den koncentrerede Suppe og lad det koge nogle Minutter. Kom så de piskede Æg deri, det hakkede Kød, Trøflerne, Saltet, Peberet, en Smule Muskat og bland det godt. Sæt på ny det hele over Ilden, og lad det derpå stivne i Vandbad. Lad det blive koldt. Pisk et helt Æg og de to Hvider, som De har tilovers. Skær crémen i Stykker, som formes til Kroketter. Rul disse i de piskede Æg og så i Rasp, så de bliver helt dækkede af Rasp, og steg dem som Æbleskiver i Fedt, der er meget varmt. Server de stegte Kroketter på et varmt Fad og garnér dem inden Serveringen med stegt Persille og Citronskiver. Det er en udmærket, fintsmagende Ret.