Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat

Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
1 citron
olivenolie
salt og peber
1 bk champignon i skiver
1 dl olivenolie
4 spsk hvidvins eddike
1 spsk dijonsennep
salt og peber
krydderurter, blandede
2 dl løse ris

Fremgangsmåde:

Champignons har en fin og sart smag når de spises rå. Rens dem først umiddelbart inden du blander dem i dressingen, ellers bliver de hurtigt mørke. Rens champignonerne og snit dem i skiver. Det gøres nemt ved hjælp af en æggedeler! Skyl dine krydderurter og blend dem sammen med olie, eddike, sennep og salt og peber. Dressingen skal være ret tyk og helt grøn. Vend den sammen med de skivede champignoner. Steg schnitzlerne i lidt olivenolie på en god pande. De skal have ca. 15 minutter i alt. Midt under stegetiden presser du saften af en halv citron ud over kødet. Den anden halve skærer du i skiver og steger ved siden af kødet. Drys med salt og peber. Retten serveres evt. med pasta, vendt med smør og friskkværnet peber.