Chokoladesnitter

Chokoladesnitter

Forberedelses tid:

Antal:

ca. 20 stk.

Ingredienser:

200 g mel
50 g kakao
1 tsk natron
250 g sukker
2 tsk vaniliesukker
100 g smør, blødt
1/4 l mælk, koldt
3 æg

Fremgangsmåde:

Sigt mel, kakao og natron sammen, tilsæt sukker, vanillesukker, smør i klumper og mælk. Rør dejen 2 minutter, pisk æggene let sammen og rør dem i dejen i 2 minutter færdig. Fyld dejen i en lille velsmurt bradepande (30x25 cm ) og bag kagen ved jævn varme (175° ) i 30-35 minutter. kagen kan glaseres hel, den kan flækkes og lægges sammen med creme fraiche , eller moccacreme. den kan skæres i fine små snitter , der glaseres med smeltet chokolade eller hvid glasur og pyntes med mandler, citronvendte pærestykker, kandiserede violer, revet citronskal eller hv ad man nu foretrækker.