Chokoladeblade

Forberedelses tid:
Antal:
1Forfatter:
Anne MajgaardIngredienser:
• olie
• blande fra naturen med glat underside
• chokolade, mørk
Fremgangsmåde:
1. Dyp en pensel i lidt olie og pensl bagsiden af bladene. Tør olien af med køkkenrulle. 2. Læg et lag chokolade på bagsiden af bladene med en ikke for stor pensel. Det er vigtigt, at chokoladen ikke kommer ud over kanten og om på forsiden. Læg bladene på en tallerken og sæt den i køleskab, til chokoladen er stivnet. Gentag penslingen et par gange, ti l laget er tykt nok. Stil bladene i køleskab, til chokoladen er hærdet – ellers smelter den ved berøring. 3. Træk bladet af, evt. med pincet. Ved at overtrække undersiden af bladet bliver chokoladebladet en tro kopi af det rigtige blad. Læg f.eks. en krans af forskellige blade rundt i kanten af en kage, eller arrangér 3-5 stykker i ‘buket’ i den ene side eller på midten.