Chilikoteletter med squashpakker

Chilikoteletter med squashpakker

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 nakkekoteletter
salt
Grillsauce
0,75 chili
1 fed hvidløg
4 spsk tomatpuré
1 spsk citronsaft
1 tsk honning
Kartoffelspyd
700 g kartofler, små nye
salt
1 kvist rosmarin
1 spsk olie
Squashpakker
2,5 squash
1 løg
4 stk soltørrede tomater i olie
1 fed hvidløg
0,5 bdt persille
salt og citronpeber
Tilbehør
200 g flutes

Fremgangsmåde:

1. Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i meget små tern. Pres hvidløget. Rør ingredienserne til grillsaucen sammen. Pensl saucen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes. Skrub kartoflerne. Kog dem godt og vel halvmøre i letsaltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem af. Sæt kartoflerne på grillspyd, drys rosmarin på og stil dem til side. Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. Kog squash og løg i 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra. 2. Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på 4 stykker stanniol. Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne. Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr med salt. Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashen næsten er gennemstegt, men stadig har bid. Pensl kartoflerne ganske let med olie. Grill dem 4-5 minutter på hver side.