chili wok

chili wok

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 spsk olivenolie
5 spsk soja
1 fed hvidløg
1 tsk chilisauce
1 knsp cayenne peber
5 stk gulerødder
0,5 bk champignon i skiver
1 bdt broccoli
1 løg
1 tsk ingefær
3 stk limeblade
1 fed hvidløg
1 bk babymajs
1 ds kokosmælk
6 spsk soja

Fremgangsmåde:

Enhederne til og med 5 blandes sammen og hældes over kødet, der er skåret i 2 cm lange stykker. Dette står i køleskabet en time og trækker.

Olivenolie kommes i wokken. Svits ingefær, hvidløg og limeblade kort, og tilsæt det marinerede kød.Tag køddet op når det er brunet godt. Mere olivenolie i. Svits nu gulerødder og løg, og kom babymajs i. Tilsæt champignon, herefter broccoli. Kom også køddet i igen. Tilsæt soya og en 1/4 dåse kokosmælk i. Lad simre 5 - 10 min.

Serveres med ris til, .....og en kold øl.

Der kan laves rigtig mange variationer, alt efter årstid og hvad man har lyst til!